Ana içeriğe atla

Sony Ericsson T707

t707_1-500x250

Sony Ericsson piyasaya süreceği yeni modelini duyurdu. Yeni modelimiz T707. Sony Ericsson T707 modelini teniste ikon haline gelen Maria Sharapova ile birlikte tanıtımını gerçekleştirdi.

T707 ile bir çok yeni özellikle beraber geliyor. Kullanıcı ara yüzünün geliştirilmiş olması bu özelliklerden biri. Ayrıca T707 modeli ile birlikte arayan numaralara özel renkte ışık ataması yapılabiliyor. Bu sayede telefonun saçtığı ışığa göre sizi kimin aradığını öğrenebiliyorsunuz. Eğer arayan kişiyi cevaplamak istemiyorsanız veya çok meşgulseniz ekrana sadece elinizi sallamanız yeterli. Gerekli işlemi telefonunuz yapacaktır. Tabi bu el sallama işlemini sabahları alarm çaldığında da yapabilirsiniz.

Sony Ericsson T707 Özellikleri

The T707
The light of your life

• Unique pulsating notification and light effects
• Day and Night changing theme
• Gesture control for muting calls and alarm
• Capture moments with 3.2 MP camera

The T707 supports GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 UMTS/HSDPA 2100. The
T707a supports GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 UMTS/HSDPA 850/1900/2100. The T707 will be available in selected markets from Q2 in the colours Mysterious Black, Spring Rose and Lucid Blue.

The Sony Ericsson T707 at a glance

Camera

* 3.2 megapixel camera
* Up to 3.2x digital zoom
* Photo fix
* Picture blogging
* Video blogging
* Video recording
* Video light

Music

* Media player
* Mega Bass
* Album art
* PlayNow
* TrackID
* Bluetooth stereo (A2DP)
* Music tones (MP3/AAC)

Web

* Access NetFront Web browser
* Web shortcut search key
* Web feeds
* Photo feeds

Communication

* Polyphonic ringtones
* Speakerphone
* Vibrating alert
* Video calling (main camera)

Messaging

* Email
* Exchange ActiveSync®
* Text messaging (SMS)
* Chat View
* Picture messaging (MMS)
* Predictive text input
* Sound recorder

Design

* Light effects
* Pulsating light notification
* Gesture control
* Day and Night changing theme
* Picture wallpaper
* Wallpaper animation

Entertainment

* Media
* YouTube
* 3D games
* Motion gaming
* Java
* FM radio with RDS
* Video streaming
* Video viewing

Connectivity

* Bluetooth technology
* Modem
* Synchronization
* USB mass storage
* USB support

Organizer

* Alarm clock
* Calculator
* Calendar
* Flight mode
* Notes
* Phone book
* Stopwatch
* Tasks
* Timer

Location-based services

* Geo tagging of photos
* Google Maps

Accessories

In-box:

* The T707
* Battery
* Charger
* Stereo Portable handsfree
* User documentation

Facts and Figures

* Size: 93 x 50 x 14.1 mm
* Weight: 95 grams

Colours:

* Mysterious Black
* Spring Rose
* Lucid Blue

Main screen

* Type: 262,144 colour TFT, scratch-resistant
* Resolution: 240 x 320 pixels
* Size: 2.2 inches

External screen

* Type: Monochromatic OLED, scratch-resistant
* Resolution: 128 x 36 pixels
* Size: 1.1″

* Phone memory: Up to 100MB

* Memory card support:
* Memory Stick Micro (M2)

* Talk time GSM/GPRS: Up to 10 hrs
* Standby time GSM/GPRS: Up to 400 hrs

* Talk time UMTS: Up to 4 hrs
* Standby time UMTS: Up to 400 hrs

* Video call time: Up to 2 hrs

Availability and versions

Networks
T707

* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
* UMTS/HSDPA 2100

T707a

* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
* UMTS/HSDPA 850/1900/2100

Sony Ericsson T707 nin Türkiye satış fiyatı henüz açıklanmadığı için fiyatı konusunda herhangi bir bilgi veremiyoruz. Fakat ürünün 3 ay içerisinde Türkiye’de satışa sunulması öngörülüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Geleceğin Uçağı; Orions Glider

Son yıllarda insan oğlu çevreye verdiği zarardan dolayı küresel ısınma sorunu ile karşı karşıya kalmış durumda. Bu sıkıntıdan kurtulmak için ise son zamanlar da ardı ardına ekolojik ürünler, çevreye daha az zarar veren ulaşım araçları ve buna benzer yenilikler tasarlanmakta. Lucky Strike Junior Designer Competition yeni tasarlamış olduğu bir ucağın prototipini tanıtmış. Uçağımızın adı Orions Glider. Kendisi ekolojik bir uçak. Bu ekolojik ucak çok fazla enerji cimrisi bir ürün. Cimri diyorum çünkü sadece havalanırken yakıt tüketiyor, sonrasında ise kanatlarnıda bulunan güneş panellerinin üretmiş olduğu elektrik enerjisini elektrik motoruna aktaran bir mekanizma ile havada ki seyrine devam etmekte. resmi büyüt Uçağın gövdesi ise tamamiyle geri dönüştürülebilir bir özellik taşımakta. Gövdesinin poly-karbon materyallerden yapılmış olması ise az yakıt tüketmesini sağlamakta. Fuel ile çalışan bir motorunun olması ve bunun yanında elektrik motorunun da bulunmas hibrit özelliği kazandırıyor. r

Muhsin Yazıcıoğlu Üşüyorum Şiiri Dinle

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bindiği helikopteri düşen ve hala kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu 'nun, Mamak Cezaevi'nde yıllar önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri dinleyenleri duygulandırdı. Kahramanmaraş'ta dağlık bir bölgede kendisiyle birlikte 6 kişiyle kaza geçiren Yazıcıoğlu, "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır, Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum." dizeleriyle şiirine başlıyor. Yazıcıoğlu'nun şiiri, "Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum." dizeleriyle bitiyor. İşte Muhsin Yazıcıoğlu’nun Üşüyorum Şiiri Sözleri Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeş

25 bin Memur Alımı Kadroları Belli Oldu

Devlet 2009 yılında 100 bin memur ataması yapacak diye daha önceleri birçok haber çıktı. Fakat bu haberlerin birçoğu asılsız çıktı ve sadece devlet kapısında iş umudu olanların umutlarından faydalanmayı amaçlayana haber niteliğindeydi. 25 bin devlet memuru alımı kadroları hakkındaki haberimizin ise doğruluk payı yüzde yüz. Kaynak ise Devlet Personel Başkanlığı (DPB) . DPB’nin yaptığı açıklamaya göre 2009 yılında alınacak 25 bin memurun kadroları tayin edildi. Bundan sonra kurumlar ihtiyaçları doğrultusunda ilanlarını yayınlayarak personel ihtiyacını karşılayabilecek. Bu doğrultuda DPB tarafından kurumların ihtiyaçları ile paralel nitelikte kadro dağılımı yapıldı. Yapılan devlet memuru kadro dağılımı ise şu şekilde oluştu: 2009 yılında atanacak 25 bin memur kadroları GENEL BÜTÇELİ İDARELER SIRA NO KURUM ADI UYGUN GÖRÜLEN 1 TBMM 2 CUMHURBAŞKANLIĞI 3 BAŞBAKANLIK 100 4 ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI 40 5 YARGITAY BAŞKANLIĞI 40 6 DANIŞTAY BAŞKANLI