Ana içeriğe atla

Turkcell BizBize Kamu Herkesle 1200 Dakika Konuşturuyor

Turkcell yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yeni kampanyamızın ismi BizBize Kamu kampanyası. BizBize Kamu kampanyası ile kamu çalışanlarının başvurabildiği yeni bir kampanya. Kamu çalışanları kapsamına kamuda çalışan memur, işçi ve emeklileri giriyor. Tabi birde bunların önereceği 5 kişi kampanya kapsamına giriyor.turkcell herkesle 1200 dakika

BizBize Kamu tarifesi ile aylık 35 TL ödeyerek 1200 dk. konuşma hakkı kazanıyorsunuz. Bu 1200 dakikanızı her yeri arayabiliyorsunuz. Bu kampanya ile Turkcell lider operatör olma avantajını kullanmış ve sabit hatları ve diğer operatörleri aramaları 1200 dakikalık süreye dahil etmiş.

Bizbize Kamu tarifesine geçerek kazandığınız 1200 dakikanız bitti. Bu sefer aramalarınız dakikasını 20 kr yani eski para ile 200 bin lira ile ücretlendirilecek. BizBize Kamu tarifesinin geçerlilik tarihi 01.01.2011 yılına kadar. Yani bu kampanya biraz uzun süreli bir kampanya olacak.

BizBize Kamu Her Yöne 1200 Dakika 35 TL Kampanyasına nasıl geçerim?

Turkcell Bizbize Kamu tarifesine geçmek için iki farklı yol var. Bunların birincisi kamu çalışanı veya emeklisi iseniz kamuda çalıştığınızı belgeleyen bir kimlik belgesi veya kurumdan alacağınız yazı ile Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurmanız gerekiyor. Burada Turkcell çalışanları size gereken yardımı göstereceklerdir.

İkinci yöntem ise halen kamu tarifesinde olanlar yeni kamu tarifesinde yararlanmak istiyorlarsa KAMU yazıp 2211’e göndermeleri yeterli olacak.

Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra bir sonraki fatura döneminden itibaren “Yeni Kamu tarifesine” geçmiş olacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Geleceğin Uçağı; Orions Glider

Son yıllarda insan oğlu çevreye verdiği zarardan dolayı küresel ısınma sorunu ile karşı karşıya kalmış durumda. Bu sıkıntıdan kurtulmak için ise son zamanlar da ardı ardına ekolojik ürünler, çevreye daha az zarar veren ulaşım araçları ve buna benzer yenilikler tasarlanmakta. Lucky Strike Junior Designer Competition yeni tasarlamış olduğu bir ucağın prototipini tanıtmış. Uçağımızın adı Orions Glider. Kendisi ekolojik bir uçak. Bu ekolojik ucak çok fazla enerji cimrisi bir ürün. Cimri diyorum çünkü sadece havalanırken yakıt tüketiyor, sonrasında ise kanatlarnıda bulunan güneş panellerinin üretmiş olduğu elektrik enerjisini elektrik motoruna aktaran bir mekanizma ile havada ki seyrine devam etmekte. resmi büyüt Uçağın gövdesi ise tamamiyle geri dönüştürülebilir bir özellik taşımakta. Gövdesinin poly-karbon materyallerden yapılmış olması ise az yakıt tüketmesini sağlamakta. Fuel ile çalışan bir motorunun olması ve bunun yanında elektrik motorunun da bulunmas hibrit özelliği kazandırıyor. r

Katar’dan Kaktüs Gökdelen Tasarımı

Katar Tarım ve Belediye İşleri Bakanlığını Yeni Kaktüs Gökdeleni Katar devleti petrol den sonraki gelir kaynağı olarak turizmi ve ticaret merkezi olma özelliğini keşfetmiş olacak ki ilginç mimari özelliklere sahip çılgın binaların projelerini duyuruyor. Benzer bir Gökdelen Tasarımını Dynamic Tower olarak duyurmuştum . Dynamic Tower’in yapıldığı yer Dubai ’ydi. Turizm bir çok devletin bacasız sanayi olarak gördükleri bir sektör. Aslında turizmde dönem paraları duyduğumuzda bu alan için neden yatırım yapılması gerektiği anlaşılabiliyor. Öncelikle istihdama yaptığı katkı ile ve daha sonrasında ise ülkeye bıraktığı dövizden dolayı cazip bir sektör. Bu kısa girişten sonra gelelim Kaktüs Gökdelen imize. Katar’da yeni yapılacak bir gökdelenden bahsediyoruz. Gökdelen imizin tasarımı ise tanıdık ve Türkiye’mizde pek görülmeyen ama kaktüs ailesinden kaynana dili, kaynana yumruğu adı verilen çeşitli kaktüs- ama bunlar saksı bitkisi olarak yetiştiriliyor - çeşitleri bulunuyor.   Binayı K

Fermuar Kulaklık Tasarımı ile Kablo Karmaşasına Son

Benim gibi müzik dinlemeyi seven bir yapınız varsa ve mp3 ’ünüzün kulaklığının yarattığı kablo karmaşası canınızı sıkıyorsa bu haberimiz tam size göre. Çinli kardeşlerimiz bir kulaklık tasarlamışlar ve bu kulaklığımız fermuar şeklinde tasarlanmış. Kullanmak istediğinizde fermuar açar gibi kulaklığı açıyorsunuz ve kulaklığınız hazır. Taşıması ve kullanması oldukça kolay bir ürün. Fermuar Kulaklık ile ses ayarını ise fermuarı veya kulaklığı açmak için tuttuğunuz küçük elcikten yapıyorsunuz. Dönen bir mekanizma ile ses ayarı yapılabiliyor. Güzel ve kullanışlı bir tasarım.